Ива Роз - производител на консумативи за художници - рамки за картини от дърво, грундирани платна, дървени дъски за икони. Поставяне на гоблени в рамка. Грундирани платна с клиновидна подрамка. Външни профилни рамки за картини. Дъски за икони.

платна, грундирани платна, платна за рисуване, рамки, рамкиране, профили за рамки, художници, рамки за картини, дървени профили за рамки, дъски за икони, материали за художници, рамки за картини от дърво, дървени дъски за икони, гоблени в рамка, грундирани платна с клиновидна подрамка, профилни рамки за картини, грундирани дъски, картини, консумативи, профили, Ива Роз, рамки за гоблени, производство на рамки, производство на платна, производство на платна за рисуване, рамка за гоблен, картини, ива, роз, ива роз, ивароз, рамки за гоблени, производство на рамки, производство на платна, производство на платна за рисуване, рамка за гоблен, картини

Форма за обратна връзка - Ива Роз"ЕООД производител на консумативи за художници.

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

Ако проявявате интерес към нашите продукти или имате въпроси към нас не се колебайте да се свържете с нас, като използвате контактната формата за ваше улеснение.

* Всички полета са задължителни!

Контактна информация: Контакти


Поръчай ценова листа чрез: Заявка за оферта