Ива Роз - производител на консумативи за художници - рамки за картини от дърво, грундирани платна, дървени дъски за икони. Поставяне на гоблени в рамка. Грундирани платна с клиновидна подрамка. Външни профилни рамки за картини. Дъски за икони.

платна, грундирани платна, платна за рисуване, рамки, рамкиране, профили за рамки, художници, рамки за картини, дървени профили за рамки, дъски за икони, материали за художници, рамки за картини от дърво, дървени дъски за икони, гоблени в рамка, грундирани платна с клиновидна подрамка, профилни рамки за картини, грундирани дъски, картини, консумативи, профили, Ива Роз, рамки за гоблени, производство на рамки, производство на платна, производство на платна за рисуване, рамка за гоблен, картини, ива, роз, ива роз, ивароз, рамки за гоблени, производство на рамки, производство на платна, производство на платна за рисуване, рамка за гоблен, картини

Контакти - "Ива Роз"ЕООД производител на консумативи за художници.

Контакти

Ако проявявате интерес към нашите продукти не се колебайте да се свържете с нас или да посетите производствената ни база. По-долу е представена контактна информация на фирмата ни.

гр.Велинград
ул."Индустриална" 1
промишлена зона
(бивш завод "Г.Димитров")

Телефони за контакти:
0887 369 185
0878 18 11 16
0359 51232

E-mail: office@iva-roz.com
Свържи се с нас чрез: Форма за обратна връзка


Поръчай ценова листа чрез: Заявка за оферта