Ива Роз - производител на консумативи за художници - рамки за картини от дърво, грундирани платна, дървени дъски за икони. Поставяне на гоблени в рамка. Грундирани платна с клиновидна подрамка. Външни профилни рамки за картини. Дъски за икони.

платна, грундирани платна, платна за рисуване, рамки, рамкиране, профили за рамки, художници, рамки за картини, дървени профили за рамки, дъски за икони, материали за художници, рамки за картини от дърво, дървени дъски за икони, гоблени в рамка, грундирани платна с клиновидна подрамка, профилни рамки за картини, грундирани дъски, картини, консумативи, профили, Ива Роз, рамки за гоблени, производство на рамки, производство на платна, производство на платна за рисуване, рамка за гоблен, картини, ива, роз, ива роз, ивароз, рамки за гоблени, производство на рамки, производство на платна, производство на платна за рисуване, рамка за гоблен, картини

"Ива Роз"ЕООД производител на консумативи за художници.

Основни Дейности

"Ива Роз"ЕООД е българска фирма, която се занимава основно с производството на консумативи за художници:

  • Грундирани платна с клиновидна подрамка - стандартни и нестандартни размери по поръчка. Платното е висококачествено ленено, българско производство. Грунда е класически - полумаслен туткал, винервайс, цинквайс, яйце и ленено масло.
  • Външни профилни рамки за картини - натурални и оцветени (собствен стил - уникален).
  • Дъски за икони - грундирани (класически грунд) и негрундирани.

и други...

За сравнително краткото си съществуване, фирмата се наложи успешно на пазара, като се открои с коректност, професионализъм и качество.

От самото си основаване до сега се занимава с производство на консумативи за художници.

Стремежите на "Ива Роз"ЕООД са насочени към създаване на постоянни партньори и клиенти, както и да печели доверието на нови художници, търговци и др.

Репутацията й е на коректна фирма, с експедитивна и прецизна работа.
Бизнес сектор

Фирмата работи със съвременни висококачествени продукти.

Фирмата изработва изделия и по индивидуален проект.

За нас, клиентите (художниците) са сърцето на всичко, което правим. Стремим се да реализираме техните желания и идеи, предлагайки качество, точни срокове на изпълнение и професионализъм. Ние градим нашите успехи чрез техните успехи.

Решенията и продуктите, предлагани от Ива Роз, са предназначени предимно за художници и обхващат по-голямя част от нуждите им: грундирани платна за рисуване - стандартни и нестандартни размери, рамки за картини; Фирмата предлага и продукти с широко приложение: интериорни рамки за картини (външни профилни рамки);